DST zoekt projectcoördinator jongerencommunicatie / social media expert

Update: de vacature is inmiddels vervuld.

DST is hèt experience bureau. We zijn al 30 jaar gespecialiseerd in experience communicatie. Een van de aandachtsgebieden is jongerencommunicatie. We bereiken jongeren op de plek waar dat het meest effectief is: de school. We realiseren veel projecten op het snijvlak van beroepenvoorlichting, studiekeuze en arbeidsmarkt. Zoals het ontwikkelen van les- en voorlichtingsmateriaal, films, websites, deelname aan studiekeuzebeurzen, decanendagen en excursies. Dat alles doen we ontvangergecentreerd: in continu gesprek met de doelgroep.

Omdat we groeien zijn we nu op zoek naar een

Projectcoördinator jongerencommunicatie / social media expert

32-40 uur per week

Je wordt verantwoordelijk voor (deel)projecten op het gebied van jongerencommunicatie. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van je project top is, dat de opdrachtgever tevreden is en dat alles financieel volgens plan verloopt. Een deel van je werk is praktisch: het organiseren van evenementen (voorbereiding, bemensing, logistiek), deskresearch, leveranciers selecteren. Een ander deel is procesmatig en strategisch: steeds weer de juiste stappen zetten in de samenwerking met opdrachtgever(s) en je collega’s in het projectteam.

Gedurende ongeveer anderhalve dag per week verzorg je voor heel DST (dus niet alleen voor jongerencommunicatie) de berichtgeving op de website en sociale media. Je krijgt en verzamelt informatie en beeld, die je verwerkt tot actuele berichten en vervolgens plaatst op de relevante media.

We zoeken een HBO/WO’er die kan denken en werken op academisch niveau, met 3 jaar werkervaring in communicatie, opgedaan op een marketing/communicatie-afdeling of bij een bureau. Je bent accuraat en kunt goed prioriteiten bepalen. Je hebt ervaring met het leiden van workshops en trainingen en het presenteren aan groepen. Je bent bekend met diverse sociale media en weet bijvoorbeeld hoe en wanneer je het beste berichten kunt posten. Om nog even een open deur in te trappen: je hebt inderdaad héél ‘goede communicatieve vaardigheden’, waarbij luisteren en de juiste vragen stellen belangrijker is dan zelf aan het woord zijn.

Wat wij bieden? De mogelijkheid om bij hét experience bureau in NL te gaan werken voor grote merken. Daarnaast een lekkere werkplek in Amsterdam aan het IJ met 20 collega’s uit heel verschillende disciplines, op 5 minuten lopen van Centraal Station.

Stuur je CV met korte brief voor 8 augustus naar dst@dst.nl t.a.v. Peter Hansson. Als je vragen over de functie hebt, kun je bellen (020 – 219 49 49) en vragen naar Peter Hansson of Annika Braakhuis. Het maken van proefopdrachten en casebehandelingen maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Auteur

Annika Braakhuis

Projectcoördinator

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.