Jerry Handgraaf Brandenburg

Ja waar komt die Jerry toch vandaan? Eigenlijk overal en nergens. Geboren in Haarlem, opgegroeid in het oosten van Nederland, studievergissing in Den Haag, gestudeerd in Eindhoven, paar weekjes Tokyo, even een maandje of wat in Berlijn, daarna naar Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam en toen een paar jaar in Parijs. Om vervolgens weer te landen in Amsterdam. Onderweg heb ik mij beziggehouden met Man and Wellbeing, Atelier, trend forecasting, kawaii, grafisch ontwerp, poes Peppie, vrienden, familie, eigen bureau, freelancing, Franse echtgenoot (opgepikt in Parijs), evenementontwerp. En nu komt alles op zijn plek bij DST als experience designer.

Rode draad in mijn werk is altijd het verhaal. Ieder concept of ontwerp heeft een verhaal. Soms wat complexer, soms wat eenvoudiger. Dichtbij huis, maar toch zag je het niet aankomen.

Annika Braakhuis

Ik heb biologie gestudeerd. Niet echt een opleiding die je zou verwachten bij een communicatiebureau. Toch is de weg die ik gewandeld heb, niet helemaal random. Op de middelbare school werd ik gegrepen door de fascinerende wetenswaardigheden van de natuur. Tijdens mijn studie merkte ik echter dat ik breed geïnteresseerd wilde blijven. Daarom sloot wetenschapscommunicatie als master perfect aan. Ik ontdekte vervolgens tijdens mijn werk bij Artis dat mijn hart bij educatie ligt. Mensen raken met mooie verhalen en wetenswaardigheden. Dit is ook de reden dat ik zo op mijn plek ben bij DST, binnen het team jongerencommunicatie.

Marieke Bijster

Het verhaal van Marieke Bijster

Ik groeide op in het hart van Amsterdam toen dat nog niet vergeven was van de toeristen. Verruilde de stad voor een paar jaar in Groningen, waar mijn liefde voor beeld tot bloei kwam aan de kunstacademie Minerva. Het noorden bleek vervolgens toch te klein en te ver weg: Amsterdam trok weer.

Ik kwam bij DST binnen als projectcoördinator beeld voor De Fietser, maar bleek al snel veel meer mogelijkheden te zien binnen DST. Als (social) media manager houd ik de p.r.-kant van het bedrijf scherp. En als het op beeld aan komt, schiet ik dat graag zelf als de kwaliteit van wat er wél is te wensen over laat.