DST zoekt grafisch ontwerper met gevoel voor ruimten

DST – het experience bureau ontwerpt en realiseert experience centres. Voor grote merken als G4S, Jacobs Douwe Egberts, Tata Steel, VodafoneZiggo, the Nextview Design Thinkling Centers, BAM Bouw en Vastgoed. Ons motto: wij geloven in de kracht van beleving.

(32 – 40 uur per week)

Jouw rol: het (door)ontwikkelen van de grafische identiteit van experience centres in de breedte en de diepte. In nauwe samenwerking met experience designers, spatial designers en inhoudsontwikkelaars/copywriters. Belangrijk dus dat je ervaring en/of affiniteit hebt met grafisch werk in ruimten.

Profiel: 2 tot 4 jaar bureau-ervaring, bijvoorbeeld in experience, tentoonstellingen, retail of beurzen. Designopleiding op HBO-niveau. Conceptueel sterk en in staat om je keuzes overtuigend te presenteren. Goed gevoel voor de wisselwerking tussen grafisch, ruimtelijk en inhoud. Liefhebber die op de hoogte is van alle interessante trends en concepten in het grafisch vakgebied.

Mail  je CV en je portfolio naar dst@dst.nl t.a.v. Renze de Vries. Voor meer informatie kun je met ‘m bellen: (020) 219 49 49.

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.