Inspiratietrip Innovation Centre bij Tata Steel

Benieuwd hoe Tata Steel haar zakelijke relaties ontvangt? Samen met Tata Steel biedt DST op vrijdag 14 juni een zeer exclusief kijkje in de keuken van deze hoogwaardige staalproducent in IJmuiden. Bezoek het nieuwe Innovation Centre bij Tata Steel. Maak kennis met het vernieuwde rondleidingsprogramma (ook in AR!). En bekijk de indrukwekkende productielijn, waar roodgloeiend staal gewalst wordt tot rollen. En waar de laatste technologie wordt toegepast om productieprocessen te optimaliseren en via co-creatie nieuwe producten te ontwikkelen met klanten. Dít unieke bezoek mag je als professional op gebied van management, commercie, marketing en communicatie niet missen!

Bij het Innovation Centre wordt een customer engagement tool (interactief objecttheater) ingezet om de context te schetsen voor klantbezoeken en de dialoog met de klant op een vernieuwende manier aan te gaan. De ontvangstruimte is zó ingericht dat een host van Tata Steel efficiënt en diepgaand kan inzoomen op waar uitdagingen en behoeften écht liggen bij bezoekende (potentiële) klanten. DST tekende voor concept, content en design van het Innovation Centre. Ook adviseerde DST Tata Steel over de manier waarop gesprekken ook tijdens de rondleiding kunnen worden gevoerd, inclusief ondersteunende scripting.

Programma:

13.00     Ontvangst bij Tata Steel, IJmuiden.

13.15     Welkom, introductie Innovation Centre en rondleiding.

Rondleiding over het bedrijfsterrein, inclusief bezoek aan de warmbandwalserij.

Bezoek aan het Innovation Centre.

16.30     Netwerkborrel met vakgenoten.

17.30     Einde.

Onze workshops zijn exclusief bedoeld voor beslissers en professionals op het gebied van management, commercie, marketing en (jongeren)communicatie.

Geïnteresseerd? Meld je aan

Details

14 juni 2019
13.00 - 17.30 uur

Tata Steel, IJmuiden

Kun je niet op deze datum? Meld je aan en we houden je op de hoogte van de eerstvolgende workshop!

Meld je aan voor deze workshop