Inspiratietrip VodafoneZiggo Experience Centre

Op 15 maart kun je één van de exclusieve bezoekers zijn van het VodafoneZiggo experience centre. Deze experience opende kort geleden in het nieuwe VodafoneZiggo hoofdkantoor in Hoog Catharijne. We organiseerden half januari al een zeer geslaagde eerste inspiratietrip naar dit state-of-the-art center. Vanwege het grote animo organiseren we op vrijdag 15 maart een extra editie!

Samen met onze collega’s van Sandenburg ontwikkelden wij het VodafoneZiggo experience centre. Naast een hospitality area omvat het een warmup zone, een uniek mindset theater, twee futuristische sessie ruimtes (‘future mapping’) en demo & showcase zones. In het centre draaien programma’s voor b-to-b bezoekers, VodafoneZiggo medewerkers, schoolklassen en algemeen publiek.

Na een inleiding door de Bob van der Sar, programmamanager van VodafoneZiggo, en een toelichting door de makers van DST en Sandenburg over de diverse visitor journeys kun je een van de programma’s deels zelf volgen als quick tour. We eindigen met een netwerkborrel.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken..

In samenwerking met:

Geïnteresseerd? Meld je aan

Details

Deze workshop heeft al plaatsgevonden. Klik hier voor een actueel overzicht van onze workshops