Inspiratietrip VodafoneZiggo Experience Centre

Op 18 januari 2019 kun je één van de eerste bezoekers zijn van het VodafoneZiggo experience centre. Deze experience opende eind november op de 1e verdieping van het nieuwe VodafoneZiggo hoofdkantoor in Hoog Catharijne. DST organiseert samen met Sandenburg een inspiratietrip naar dit state-of-the-art center.

Samen met onze collega’s van Sandenburg ontwikkelden wij het VodafoneZiggo experience centre. Naast een hospitality area omvat het een warmup zone, een uniek mindset theater, twee futuristische sessie ruimtes (‘future mapping’) en demo & showcase zones. In het centre draaien programma’s voor b-to-b bezoekers, VodafoneZiggo medewerkers, schoolklassen en algemeen publiek.

Na een inleiding door de Bob van der Sar, programmamanager van VodafoneZiggo, en een toelichting door de makers van DST en Sandenburg over de diverse visitor journeys kun je een van de programma’s deels zelf volgen als quick tour. We eindigen met een netwerkborrel in de gezellige hospitality area.

De inspiratietrip op 18 januari is vol. Geef je nu op voor de extra editie van de VodafoneZiggo inspiratietour op 15 maart.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken..

In samenwerking met:

Geïnteresseerd? Meld je aan

Details

15 maart 2019
15:00 uur

Utrecht

Aanmelden