Inspiratietrip VodafoneZiggo Experience Centre

Op 28 juni kun je één van de exclusieve bezoekers zijn van het VodafoneZiggo experience centre. Deze experience opende kort geleden in het nieuwe VodafoneZiggo hoofdkantoor in Hoog Catharijne. We organiseerden in januari en maart al zeer geslaagde inspiratietrips naar dit state-of-the-art center. Vanwege het grote animo organiseren we op vrijdag 28 juni een extra editie!

Samen met onze collega’s van Sandenburg ontwikkelden wij het VodafoneZiggo experience centre. Naast een hospitality area omvat het een warmup zone, een uniek mindset theater, twee futuristische sessie ruimtes (‘future mapping’) en demo & showcase zones. In het centre draaien programma’s voor b-to-b bezoekers, VodafoneZiggo medewerkers, schoolklassen en algemeen publiek.

Na een inleiding door de Bob van der Sar, programmamanager van VodafoneZiggo, en een toelichting door de makers van DST en Sandenburg over de diverse visitor journeys kun je een van de programma’s deels zelf volgen als quick tour. We eindigen met een netwerkborrel.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken..

In samenwerking met:

Geïnteresseerd? Meld je aan

Details

28 juni 2019
14.30 - 18.00 uur

VodafoneZiggo, Hoog Catharijne in Utrecht

Kun je niet op deze datum? Meld je aan en we houden je op de hoogte van de eerstvolgende workshop!

Meld je aan voor deze workshop