Van employee journey naar employee experience

De kandidaten hebben de banen voor het uitzoeken in de War on Talent. Hoe maak je het verschil als werkgever? Door in te zetten op employee experience. Niet alleen in het stadium van werving. Ook daarvóór, al vroeger in de candidate journey. En ook ná het tekenen van het contract. Via aandacht in het onderwijs. Of excursies naar je bedrijf. Of goed bezochte events, waar je jonge mensen jouw employee brand laat beleven.

Het zijn nog maar wat voorbeelden van experience-driven touchpoints. Naast first day experience, onboarding en reboarding programma’s, storytelling in workspaces. Om nog maar eens een paar te noemen. Waar het om gaat is dat je employee experience moet ontwerpen. En daar gaan we het in deze workshop met elkaar over hebben. Aan de hand van best practices, modellen en een creatieve opdracht.

Programma:

13.15    Ontvangst

13.30    Start workshop

Facts, figures en inspiratie

Interactieve sessie

Toepassing in de praktijk

17.15     Netwerkborrel

Onze workshops zijn exclusief bedoeld voor beslissers en professionals op het gebied van management, commercie, HR, marketing en (jongeren)communicatie. Behalve een paar uur van jouw kostbare tijd, kost deze workshop niets.

Geïnteresseerd? Meld je aan

Details

Deze workshop heeft al plaatsgevonden. Klik hier voor een actueel overzicht van onze workshops